srijeda, 15. kolovoza 2012.

I will always love you..

Ovaj post posvećujem velikim ljubavima,koje još traju i koje su nam dokaz da prave ljubavi postoje.
Top 5.
Uživajte..

*1* Vanja i Kemo!
Svi ih znate, provode najviše vremena jedno sa drugim. Nekoliko tračeva je kružilo o njima i mnogi ljudi su pokušali pokvariti njihovu vezu,ali nisu uspjeli, drže se zajedno i prava su motivacija drugima. Šalju nam jasnu poruku, borite se za ljubav! I slika govori više riječi..

*2* Zorana i Dženan!
jedan od maldjih parova za koje se nadamo da ce uspijeti.mladi slatki i zanimljivi.Dzenan se jako promijenio kako ima pored sebe ovu slatkicu .mislim da su se mnogi iznenadili kada su ih skupa vidjeli.zelimo im puno srece.Samo Dzenan bi trebao prestati sa pricom o drugima,ali zorana ce da ga promijeni. Puno srece!


*3* Erna i Davor!
Erna. mlada slatka kovrdzava djevojka koja se zaljubila u Davora, koji je na pocetku njihove veze isao samo po svome.Na kraju se to sve dovelo u red,mada su mnogi ocekivali prekid veze ali nije se jos desio.Vole se,smiju se,zabavljaju se i nadajmo se da ce ovaj slatki par i uspijeti.Mada su kruzile neke price da njoj njeni roditelji ne dozvoljavaju sa njim ali otom potom, oni su se izborili za svoju ljubav i sretno im bilo!

*4* Nermina i Djug!
Lijepa slatka kako neki kazu nafurana Nermina,a nazivaju je i sponzorusom ipak je nasla svog princa na bijelom konju.Nedavno zapoceta ljubavna veza izmedju njih dvoje.Nermina Muminovic i Isak Djug.Jako su nam svima simpaticni i bili su u gradu veliki trac.Kako je ko isao govorio je "jesi li cuo/la za njih"?mnogi su mislili da je Nermina sa Isakom zbog njegovog novca ali kako stvari stoje nije.Zaljubila se kao i on u nju.Uzivaju i vole se.Ne brinu sta ce drugi reci.Kako se sjecamo u proslosti oboje su patili u ljubavi i bili ostavljeni,zato dragi moji ostavimo i ovaj sladak par da uzivaju skupa i sretno zavrse.

*5* Šemsa i Ervin!
 Jos jedan divan par.Mladji naravno.Meni jedan od najsladjih u gradu.Njihova ljubavna prica traje dugo dugo.Mnogi su isli na to da otmu Semsi Ervina ali ne ide im.Ima djevojku za pozeljeti,a i ona decka.Uspjela ga je privuci na svoju stranu iako je on tinejdzer koji je zeljan provoda.gdje god ide njih dvoje su skupa.Sretni i zadovoljni. Želim puno sreće!

To bi bilo to za sada dragi moji, znam da me volite. Vaša Tračerica. Kiss.Nema komentara:

Objavi komentar